Casablanca windscherm-project van frituur Alaska.

Casablanca-windscherm-project-frituur-Alaska-Horeca-Balgie-Online Horeca beurs

Vakantie gevoel op een Belgisch terras.

Het terras is een verlengstuk van uw horecazaak. Met een mooi en kwalitatief terras kan u extra klanten ontvangen.
Een terras is dus niet zomaar een uitgave, maar een investering.
Terrassen Van Hoof stelt graag het Casablanca windscherm-project van frituur Alaska voor.

Frituur Alaska wou afstappen van het standaard windscherm-project en wou iets vernieuwend. Ze kwamen terecht bij Terrassen Van Hoof waar ze de Casablanca productlijn ontdekten.

Deze windschermen hebben een geïntegreerde bloembak en/of zitbank waardoor u uw terras automatisch voorziet van extra zitplaatsen en/of bloemenpracht! Deze windschermen zijn beschikbaar voor zowel Horeca als voor particulier. De Casablanca windschermen zijn gemaakt uit Aluminium waardoor ze roestvrij zijn, makkelijk met elkaar te verbinden en indien gewenst kunnen deze schermen mobiel gemaakt worden. 

Van Hoof is actief sinds 1947 in België op gebied van windschermen, pergola’s en parasols. Grote brouwerijen van België schenken hun vertrouwen aan Van Hoof. Dit omwille van de snelle en uitmuntende service gekoppeld aan de kwaliteit van hun producten.

Bent u op zoek naar iets soortgelijks?
Twijfel niet om hen vrijblijvend te contacteren of neem een kijkje op hun website Terrassen Van Hoof of Neem contact op via e-mail met Niels Vanderschueren

Deel:

Meer berichten

Ratafia Champenois Domaine Geoffroy Horeca Belgie online horeca beurs (14)

Ratafia Champenois

Deze drank draagt rijkdom en zachtheid uit. De cuvée dankt zijn identiteit aan de subtiele combinatie van druivensap uitsluitend uit de Champagne-wijngaard en eaux-de-vie. Kenmerkend

Ook nieuws te melden?