My Shifts, Be your own boss

Je bent flexibel en je werkt keihard. Je zoekt betrouwbare werkgevers waar je snel aan de slag kan. My Shifts regelt het voor je. Kies zelf waar en wanneer je wilt werken, zij doen de rest. We bieden je vier ijzersterke beloftes.

Jij zoekt werk??

My Shifts is gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. My Shifts is eerlijk, transparant, sociaal, innovatief en gebruiksvriendelijk. Je vind ons door het hele land! Wil je ook zelf kiezen waar en wanneer je werkt? Dan ben je op dit platform op de juiste plaats.

Het platform is een initiatief van Volker Willems. Al meer dan 18 jaar is Volker actief in de horeca. In deze 18 jaar werd hem duidelijk dat werkgevers en werknemers elkaar vaak niet vinden. Daarom bedachten hij en zijn team My Shifts: een platform waar uitzendkrachten en zzp’ers eenvoudig op zoek kunnen naar geschikte shifts bij goede werkgevers. Uitbetaling en professionele werkgevers staan voorop.

Ze denken vanuit jou

Bij My Shifts weten ze wat het betekent om in de horeca, evenementen of catering branche te werken. Een goed uurtarief, zekerheid van uitbetaling en professionele werkgevers staan voorop.

Hoe werkt het?

1. Maak je profiel aan
2. Plan je online intake
3. Teken je papieren
4. Zoek Shifts via ons snel en easy online platform
5. Werk bij top bedrijven
6. Wordt uitbetaald
 

Free Education

Vanaf april 2022 starten zij met vakopleidingen in de Horeca. Motivatie door goede betaling en gratis opleiding moeten zorgen voor nieuw talent in onze branche. Volker wil mensen in de horeca krijgen en houden “dan moeten we langzaam eens onze tijd, energie en geld in de jeugd gaan steken” zegt hij.

Ze doen dit volledig non-profit! Geld verdienen doen we niet met mensen die willen leren en liefde voor de horeca willen ontwikkelen. How stupid would that be?

Bekijk via deze link de video van Volker Willems op facebook. Geef de video een like en deel hem bij je horeca collega’s.

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
 • Nog geen reacties
 • Voeg reactie toe
  Lees ook

  Gerelateerde berichten

  Cornet nieuwe Tv-campagne ‘Oaked’

  Bekeken: 83 Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Cornet communiceert in nieuwe Tv-campagne hoe ‘Oaked’ verbindt Cornet het krachtig blond bier met

  Hospitality Synergy Group en BBB Maastricht de Horeca Inspiratie Trofee Online Horeca Beurs

  Horeca Inspiratie Trofee

  Bekeken: 123 Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Nieuw initiatief Hospitality Synergy Group en BBB Maastricht: de Horeca Inspiratie Trofee Jaarlijkse prijs