Melitta® INSIGHTS individueel en flexibel gebruiken

ÉÉN PLATFORM, VERSCHILLENDE EDITIES

Uw dagelijkse leven is al ingewikkeld genoeg. Daarom hebben ze Melitta® INSIGHTS online portaal bijzonder gebruiksvriendelijk gemaakt. Dankzij de overzichtelijke structuur en de intuïtief te begrijpen bedieningselementen kunnen alle functies onmiddellijk worden gebruikt. Zo kunt u onmiddellijk profiteren van de vele voordelen bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Of het nu voor cafés, hotels of centrale keukens is: uw koffiemachines moeten optimaal worden benut om een maximale omzet te genereren. Met Melitta® INSIGHTS hebt u altijd inzicht in de werking van uw koffiemachines. Dankzij een slimme netwerkverbinding kunt u veel gegevens van uw machines in bijna realtime opvragen en waardevolle inzichten verwerven in hun dagelijks gebruik. Op die manier biedt Melitta INSIGHTS u de mogelijkheid uw koffieverkoop nog beter af te stemmen op de behoeften van uw gasten – en uw omzet te verhogen.

Houd waardevolle gegevens eenvoudig in de gaten

Melitta® INSIGHTS is het online webportaal voor de perfecte organisatie van uw koffieverkoop. Daarmee kunt u bijvoorbeeld de functionaliteit van uw machines controleren, de bedrijfstijden bewaken, het gebruik analyseren, uitgebreide rapporten maken, statistieken opvragen en nog veel meer. Heel eenvoudig via de browser van uw computer of mobiele apparaten. Direct begrijpelijk en met een intuïtieve bediening. Gemakkelijker kan niet.

“Of het nu een kleine bakkerij of een internationale hotelketen betreft: binnen elk bedrijf worden andere eisen gesteld. Daarom kunt u met Melitta® INSIGHTS kiezen uit verschillende servicepakketten: van het Standard-pakket voor nieuwe bedrijven tot het geïndividualiseerde Top-pakket voor grote filiaalketens. De functies van het online portaal verschillen afhankelijk van het pakket.

Beleef Melitta® INSIGHTS live. Bekijk de gegevens van geselecteerde koffiemachines met de demo-toegang en krijg een overzicht van de eenvoud en prestaties van ons portaal. Gratis en vrijblijvend. Wij zijn er zeker van: het zal bij u in de smaak vallen.

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
 • Nog geen reacties
 • Voeg reactie toe

  Meest gelezen berichten

  Horeca Winkel

  Horeca België

  Horeca IMMO

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Geen spam, alleen meldingen over nieuwe producten, updates.

  Lees ook

  Gerelateerde berichten

  Bodhi-Drinks-leverancier-groothandel-online-horeca-beurs

  Bodhi Drinks

  Bekeken: 1.138 Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Inspiring People to Drink Different She believe you can drink different. That’s why she

  elixir-d-anvers-news-Frankfurt-international-spirits-trophy-winner

  Opnieuw goud voor Elixir d’Anvers Extra

  Bekeken: 953 Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Ieder jaar vindt in Duitsland de Frankfurt International Spirits Trophy plaats. Een grote internationale wedstrijd waar

  Yes, we zijn los!

  Bekeken: 1.238 Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Over exact 3 maanden barst BBB Maastricht weer los en vanaf vandaag kun jij