Student-consultancy gespecialiseerd in BEO (Booking Engine Optimalisation), revenue management en IT-services voor logies, B&B’s, accommodaties en horeca.

In 2020 begint het verhaal van Bart-Jan en Thymen, twee 21-jarige studenten.

Wegens de coronacrisis was de vraag naar jobstudenten in de zomer van 2020 kleiner.
Bij het zien van het nieuws ivm met de registratie plicht voor horeca hebben ze hun koppen samen gestoken om hiervoor een oplossing te zoeken.
Na liters koffie en veel overleg met advocaten creëerde ze een oplossing geheel in orde met de
GDPR-Wetgeving.

Aangezien deze registratie plicht verdween en dus ook hun oplossing voor de horeca niet meer nodig was zijn ze verder beginnen te brainstormen. Door hun registratie oplossing aan te bieden in de horeca sector en vooral te luisteren naar uitbaters bedachten deze twee heren een nieuwe functie binnen hun bedrijf.
Ze kwamen in contact met de uitbaters van B&B Saint-Georges. Zij hadden net hun B&B overgenomen en zochten hulp bij het ondersteunen van hun booking.com-account. En hiervoor ontwikkelde deze twee knappe koppen een accuraat algoritme. BEO was geboren. BEO staat voor Booking Engine Optimasation. Dit algoritme helpt uitbaters van een B&B, hotels of vakantie huizen om hun omzet stabiel te houden in moeilijkere tijden. En hoe kan ik mij als B&B of hotel hoger positioneren. Ondertussen kreeg LORECA CONSULTING meer tractie en klanten. Deze klanten werden bereikt via geautomatiseerd e-mail verkeer. Hieruit bleek dat de markt enorm veel vraag had naar BEO. Sinds eind augustus 2021 namen zij opnieuw nieuwe klanten aan.

Loreca Consultancy is een consultancy bedrijf gespecialiseerd in de hospitality sector en werkt samen met de provincie West-Vlaanderen en worden digitaal gesteund door Horeca België

Loreca Consulting

Online workshop: Optimaliseer je online aanwezigheid voor B&B’s en hotels

Op donderdag 3 februari organiseert Loreca Consulting een webinar voor uitbaters van B&B’s, hotels en andere verblijfsorganisaties. Het programma ziet er ls  volgt uit:

Programma:

18:45: Deelnemers worden online toegelaten tot de sessie
19:00: Korte intro van de sprekers
19:10: ”Hoe kun je meer directe website boekingen genereren?”
19:40: Korte pauze (met mogelijkheid om in aparte rooms te netwerken).
19:55: ‘“Hoe kun je hoger geplaatst worden op een OTA? En hoe kun je hiermee je omzet verhogen?”
20:30: Vragenmoment (+ opnieuw een netwerk moment)

Inschrijven kan via deze link: WEBINAR

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
 • Nog geen reacties
 • Voeg reactie toe
  Lees ook

  Gerelateerde berichten

  Cornet nieuwe Tv-campagne ‘Oaked’

  Bekeken: 83 Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Cornet communiceert in nieuwe Tv-campagne hoe ‘Oaked’ verbindt Cornet het krachtig blond bier met

  Hospitality Synergy Group en BBB Maastricht de Horeca Inspiratie Trofee Online Horeca Beurs

  Horeca Inspiratie Trofee

  Bekeken: 123 Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Nieuw initiatief Hospitality Synergy Group en BBB Maastricht: de Horeca Inspiratie Trofee Jaarlijkse prijs