Jouw terras dit jaar nog vernieuwen?

Concept-Factory-Online-horeca-beurs-horeca-belgie

Check dan deze VOOR en NA.

Concept factory maakt van de meest verouderde terrassen opnieuw een mooi plaatje. Meubilair – Decoratie – Planten – Overkappingen – Verwarming – Bloembakken – Verlichting – …Van losse verkoop tot complete concepten!

Wat wij bij Concept factory ook nog te bieden hebben.

Meubilair

Geen enkele horecazaak is compleet zonder het juiste meubilair. Bij Concept Factory kunt u terecht voor de aankoop of verhuur van alle soorten meubelen, van praktische tafels en stoelen tot prachtig loungemeubilair.

Concept-Factory-Online-horeca-beurs-horeca-belgie

Zeer uitgebreid gamma

Als het gaat om meubilair voor een horecazaak, denken we niet alleen aan de verkoop van tafels en stoelen. We hebben echt alles in huis: van zitmeubels tot bars en loungesets.

Behalve comfort is natuurlijk ook stijl van belang. Geen 2 horecazaken zijn gelijk en als eigenaar zoekt u het juiste type meubilair, dat perfect past bij het thema.

Waar u ook van droomt, bij Concept Factory vindt u wat u zoekt. Of dat nu klassieke meubelen, hippe meubelen, loungemeubelen of terrasmeubelen zijn.

Styling Horeca zaak 

Is jouw horecazaak aan een update toe?

Wil je uw zaak aantrekkelijker maken en daarnaast extra klanten aantrekken? 

Wij kleden jouw interieur, pop-up of terras gedeeltelijk of volledig aan.

Je kan bij ons terecht voor de aankoop van meubilair, decoratie, sfeerverlichting, planten, parasols, overkappingen, heaters, en zoveel meer!

Neem contact op om te bespreken wat wij kunnen betekenen in jouw zaak ongeacht de grootte of omvang. Ook complete interieurprojecten zijn mogelijk.

Bezoek de website van Concept Factory

Deel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
 • Nog geen reacties
 • Voeg reactie toe

  Meest gelezen berichten

  Horeca Winkel

  Horeca België

  Horeca IMMO

  Lees ook

  Gerelateerde berichten

  Cornet nieuwe Tv-campagne ‘Oaked’

  Bekeken: 33 Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Cornet communiceert in nieuwe Tv-campagne hoe ‘Oaked’ verbindt Cornet het krachtig blond bier met

  Hospitality Synergy Group en BBB Maastricht de Horeca Inspiratie Trofee Online Horeca Beurs

  Horeca Inspiratie Trofee

  Bekeken: 64 Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Nieuw initiatief Hospitality Synergy Group en BBB Maastricht: de Horeca Inspiratie Trofee Jaarlijkse prijs

  Become a certified bbq judge

  Bekeken: 75 Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Nu corona het weer toelaat… We gaan een nieuwe lichting judges klaarstomen voor de